Werken bij

Bij Feel Flex zijn we altijd op zoek naar de beste mensen voor het aanbieden van zorgeloos flexwerk. Wij zorgen ervoor dat flexwerkers altijd prettig kunnen werken en dat alles voor de flexwerkers goed is geregeld. Dit doen wij in verschillende teams verdeeld over vijf segmenten: transport, techniek, bouw, agrarisch en regulier. Onderstaande vacatures staan open binnen Feel Flex. Is een van deze vacatures nou écht iets voor jou? Solliciteer dan direct. Zie je geen passende vacature maar zoek je wel een nieuwe uitdaging? Voel je dan vrij om een open sollicitatie te sturen. Wij staan altijd open voor nieuw talent!

Intercedent(e) Veghel

Sporten onder werktijd, vrijdagmiddagborrels, elke dag een "lunch van de zaak" en een goed feestje op zijn tijd? Dat is echt Feel Flex! Daarnaast is jouw baan ook nog super leuk.

RegulierNoord-BrabantFulltimeFulltime (ervaren)

(TE LAAT! FUNCTIE VERVULD) Junior Online Marketeer

Jij wordt enthousiast van content! Gekke gifjes, vlotte video’s en gave blogs.

Noord-BrabantFulltime (startersfunctie)HBOMBO

Senior Intercedent(e) Techniek Veghel

Werken in een specialistisch team, een goed pakket arbeidsvoorwaarden, sporten onder werktijd, leuke feestjes en veel lachen en hard werken?

TechniekNoord-BrabantFulltimeHBO

Intercedent(e) Techniek Leidschendam

Werken in een specialistisch team, een goed pakket arbeidsvoorwaarden, sporten tijdens werktijd, leuke feestjes, veel lachen en hard werken?

TechniekZuid-HollandFulltimeHBO

Open sollicitatie

Werken in een specialistisch team (Bouw, Techniek, Transport, Productie), een goed pakket arbeidsvoorwaarden, sporten onder werktijd, leuke feestjes en veel lachen en hard werken?

RegulierFulltime (ervaren)HBOMBO