Iedereen wil werken, maar niet ieder werk is voor iedereen weggelegd. Waar de een houdt van vastigheid en regelmaat in zijn werk, is voor iemand anders afwisseling juist doorslaggevend bij het accepteren van een vacature. Stel jezelf dus gerust de vraag: Wat voor flexwerk past bij mij?  

Ook Michel (47) stelde zichzelf deze vraag. Michel is sinds 2014 bij ons werkzaam als constructiebankwerker / lasser en doet dat volgens een vast contract. Sinds 2017 is hij via Feel Flex op vaste basis werkzaam bij HMW ISC, een metaalbedrijf dat onderhoudswerkzaamheden verricht voor Tata Steel

Op de vraag ‘Wat voor flexwerk past bij mij?’ heeft hij zijn eigen, specifieke antwoord. “Langdurige projecten”. Want kortlopende projecten, die hoeven niet zo nodig voor Michel. “Langdurige projecten zijn meer mijn ding”, vertelt hij. “Ik vind het niet prettig om iedere week ergens anders te werken. Daarom voor mij liever geen korte projecten. Als ik ergens voor langere tijd werk, dan weet ik waar ik aan toe ben. Dat voelt vertrouwd.”. 

Vóór Feel Flex werkte Michel via Koflexwerk. Zijn voorkeuren heeft hij al vanaf het begin af aan bij ons aangegeven. Hij weet wat hij aan ons heeft en het contact is goed. We zijn Michel dan ook altijd dankbaar voor zijn inzet en hopen nog lange tijd met elkaar te mogen samen werken!

Michel aan het werk als constructiebankwerker / lasser.
Michel op zijn werkplaats bij HMW ISC.

Ook zin om te gaan flexwerken? Bekijk hier ons actuele aanbod aan vacatures.

Deel dit bericht