Alle vacatures

Met Feel Flex doelen we op flexwerk waarbij je jezelf prettig voelt. Door heel het land zijn we actief met het koppelen van de juiste vacatures aan de juiste mensen. We houden ons bezig met werk, en met alles daaromheen. Zo kun je blijven focussen op waar het echt om draait: prettig werken, zonder zorgen.

Overzicht

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan vind je die zeker bij Feel Flex! Ben jij op zoek naar weekendwerk of zoek je een leuke baan in de bouw of installatietechniek sector? Wij hebben alle vacatures voor jou op een rijtje gezet.

Commercieel

Wil jij een baan in de commercie? Heb je een vlotte babbel, hou je van pakkie-an en ga jij voor goed resultaat? Een verkoopfunctie zoals commercieel medewerker is dan echt iets voor jou. Jij bent degene die klanten binnenhaalt. Je zorgt ervoor dat alle afspraken worden vastgelegd en bevestigd, je neemt de telefoon op en behandelt dossiers. Herken jij jezelf hierin? Zoek je nog naar een leuke vacature als commercieel medewerker? Check zeker eens de vacatures die Feel Flex voor je heeft. Er zit vast iets voor jou tussen. Solliciteren kan direct!

Accountmanager Bouw en infra

Samen met je collega’s werk je aan projecten door heel Nederland. Je bent een creatieveling met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit is nodig om deze projecten op te bouwe

AdministratieBouwCommercieelNoord-holland