Alle vacatures

Met Feel Flex doelen we op flexwerk waarbij je jezelf prettig voelt. Door heel het land zijn we actief met het koppelen van de juiste vacatures aan de juiste mensen. We houden ons bezig met werk, en met alles daaromheen. Zo kun je blijven focussen op waar het echt om draait: prettig werken, zonder zorgen.

Overzicht

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan vind je die zeker bij Feel Flex! Ben jij op zoek naar weekendwerk of zoek je een leuke baan in de bouw of installatietechniek sector? Wij hebben alle vacatures voor jou op een rijtje gezet.

Administratie

Ben jij op zoek naar een leuke administratieve vacature? Jouw gedrevenheid over financiën en administratie laat je maar al te graag zien. Krijg jij energie van het nauwkeurig verwerken van belangrijke informatie? Bekijk dan al onze administratieve vacatures.

Back Office Medewerker / Sales Support

Voor onze opdrachtgever, een jong en groeiend bedrijf, zijn wij op zoek naar een commercieel administratieve topper die het huidige sales team kan komen versterken!

AdministratieCommercieelICTTechniek

Financieel administratief medewerker

Onze opdrachtgever, een autobedrijf uit de regio Veghel, is op zoek naar een financieel administratief medewerker voor minimaal 32 uur in de week. Wil jij werken in een fijn famil

AdministratieFinancieelNoord brabantFulltime (startersfunctie)

Accountmanager Bouw en infra

Samen met je collega’s werk je aan projecten door heel Nederland. Je bent een creatieveling met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit is nodig om deze projecten op te bouwe

AdministratieBouwCommercieelNoord-holland