Klaar voor de start? 

Je eerste kilometers als chauffeur. Het eerste bouwproject waar je mee aan de slag gaat. Een kei van een ICT-klus. Wat je eerste baan ook wordt, voor jou moet alles kloppen. Wij zorgen dat jij als starter zorgeloos aan de slag kunt. 

Klaar met school, een studie of opleiding? Bij Feel Flex hebben we de baan die perfect bij jou aansluit. Dat durven we hardop te zeggen! We bekijken je profiel, brengen je behoeften in kaart en koppelen jou aan de meest ideale werkgever. Als je wil dat alles klopt, helpen wij je graag. Jouw baan als starter in transport, bouw, techniek of regulier ligt al voor je klaar. 

Of je nu achter het stuur wil kruipen van een grote truck om de wegen van Europa te ontdekken, een knispervers timmermansdiploma op zak hebt of gewoon toe bent aan iets heel anders, wij helpen je op weg. Ook als je twijfelt of je ergens geschikt voor bent hebben wij de middelen die je ├ęcht verder helpen. Je eerste baan moet er tenslotte wel een zijn waar je later met trots op terugkijkt. 

Om- of bijscholen? Geen probleem!

Twijfel je nog of jouw behaalde papieren wel de juiste zijn, of speel je met het idee om je ergens verder in te specialiseren? Dan gaan we daarmee aan de slag! We kijken graag samen naar de mogelijkheden die jou in staat stellen om de meters te maken die je wil. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat, een basiscursus elektrotechniek of een bijscholing die jou een vak tot in de puntjes bijbrengt.

Laat ons vooral weten waar jij aan denkt. Want bij Feel Flex vind je als starter plenty mogelijkheden om direct mee te beginnen. Daar wordt uiteindelijk niet alleen jij beter van, maar ook het werk dat je doet. Dat geeft een pracht van een win-win situatie! Of jouw ideale baan nu ligt in onderhoud, als administratief of commercieel, in de productie of ICT…wij hebben het allemaal voor je klaar staan. 

HEBBEN WE JE INTERESSE GEWEKT?