Lasser vacatures

Bekijk alle openstaande lasser vacatures

Je hebt behoefte aan een nieuwe baan met meer vrijheid, waarbij alles goed is geregeld. Tijd voor de openstaande lasser vacatures bij Feel Flex!

Een groot voordeel van werken als flexwerker is natuurlijk je vrijheid. Kies je voor Feel Flex dan kies je dus ook voor een flexibele arbeidsrelatie. Is dit precies waar jij naar op zoek bent? Dan ben je bij Feel Flex op het juiste adres. Met vestigingen in Amersfoort, Zaandam, Veghel, Leidschendam en Best staat er altijd wel iemand voor je klaar. Ben je nog niet ingeschreven als lasser binnen onze database. Dan begint je avontuur misschien vandaag. Natuurlijk, met een hulp van Feel Flex.

Binnen alle lasser vacatures hebben we een mooie aanbod aan openstaande klussen, opdrachten en in de meeste gevallen lekker full-time. Dat past dus altijd.

Lasser vacatures
Wat is flexwerken eigenlijk?

Flexwerk bestaat er in allerlei vormen, maar het draait uiteindelijk om de flexibele vorm van het contract, welke zowel de werkgever als de werknemer meer flexibiliteit geeft. Hoe? De flexwerker is bijvoorbeeld werkzaam als uitzendkracht, oproepkracht, vakantiekracht of wordt bemiddeld via detachering.

Wat is het verschil tussen Flexwerk en ZZP?

Flexwerkers en ZZP’rs hebben een aantal dingen gemeen. Ze zijn beide niet zeker van het werk wat ze krijgen. Daarnaast wisselen ze beide vaak van opdrachtgever. Het verschil tussen flexwerkers en zzp’rs zit in het type dienstverband.

Waar de flexwerker met flexibele contracten werkt, biedt de ZZP’r zijn/haar diensten aan als zelfstandige. De ZZP’r moet zelf voor zijn/haar pensioen zorgen en zelf zijn klanten werven. Tevens moet de ZZP’r er voor zorgen dat hij meerdere opdrachtgevers per jaar heeft. Dit kan hij afdekken door een zogenaamde VAR.

Is flexwerk iets voor mij?

Absoluut! Flexwerk zit in jouw DNA en laten wij als Feel Flex nu de juiste mensen in huis hebben om je te helpen!