Jan (59) is één van onze flexwerkers van het eerste uur. Jan is als uitzendkracht bij ons gestart in 2014. Feel Flex heette op dat moment nog Koflexwerk. Als loodgieter werkt hij inmiddels zes jaar voor hetzelfde bedrijf, waarbij alles wordt geregeld via Feel Flex.  

Het flexwerken bevalt Jan goed. Als hij de keuze had tussen werken direct via de werkgever of werken via het uitzendbureau, dan wist hij het wel: hij zou niet meer voor een bedrijf willen werken. Jan heeft Feel Flex leren kennen via Niels, manager van vestiging Zaandam. Jan zat na het stoppen van zijn eigen bedrijf thuis zonder werk. Hij werd benaderd door Niels met de vraag of hij nog aan het werk was. Omdat Jan vertelde dat hij thuis zat, bood Niels hem een baan. Sindsdien is Jan flexwerker bij Feel Flex. 

Jan heeft altijd goed contact met Niels gehad. Iets wat ook meespeelt in zijn keuze om niet bij een bedrijf in dienst te treden. “Als ik iets nodig heb zoals een werkbroek of schoenen, of wanneer ik een andere vraag heb, dan kan ik altijd bij Niels terecht”, vertelt Jan. “Een belletje en het is geregeld. Dit vind je niet snel ergens anders”.

“Bij Feel Flex heb ik de zekerheid altijd aan de slag te zijn. Al vanaf het eerste uur voelde het goed!” Jan, loodgieter. 

Voordat Jan als flexwerker aan de slag ging heeft hij 17 jaar zijn eigen bedrijf gehad. Nadat dit eindigde besloot Jan bij een uitzendbureau aan de slag te gaan. Daar ontmoette hij Niels. “We hebben een goede klik en voor mij hoeft het niet anders”, zegt hij. “Ik weet wat ik aan Feel Flex en Niels heb en dat bevalt mij goed.” 

Feel Flex staat erom bekend ver te gaan voor zijn werknemers. Indien nodig wordt er veel voor zijn medewerkers geregeld. Met continu werk en een auto van Feel Flex om daar te komen is Jan dan ook helemaal tevreden. Bovenal vindt hij zijn werk leuk, dat momenteel plaatsvindt in de nieuwbouw. Aangezien Jan nog een aantal jaar tot zijn pensioen heeft te gaan zit hij daar helemaal op zijn plek.

Jan, bedankt voor je tijd en op naar nog meer mooie jaren samen met ons!

Ook op zoek naar een uitdagende baan in de installatietechniek? Bekijk hier ons actuele aanbod aan vacatures.

Deel dit bericht