Het jaar 2020 zit erop. Een jaar dat we ons nog vast lang zullen heugen. Ondanks alles waren er ook mooie dingen. Zoals de Kerst Drive Thru, en een oliebollenactie. Dat hebben we met elkaar toch weer mooi voor elkaar gebokst!  

Kerst Drive Thru

Op maar liefst drie plaatsen kon je er doorheen rijden: de enige echte Feel Flex Kerst Drive Thru. Op vrijdag 18 december stelden onze vestigingen in Veghel, Zaandam en Leidschendam hun infrastructuur in op een corona-proof uitgifte van hun kerstpakketten. Deze drive thru in typische kerstsfeer gaf werknemers een perfecte gelegenheid om hun kerstpakket in ontvangst te nemen, uiteraard met een lekker hapje en drankje. Flex geregeld. 

Oliebollenpower

Elk jaar houdt Feel Flex een eindejaarsactie voor het goede doel. Zo doneerden we vorig jaar een speelgoed Porsche 911 aan het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Ook dit jaar mogen we weer trots zijn op wat we bereikt hebben: voor de oliebollen actie van ZZF hebben we 150 dozen met oliebollen aan flexwerkers uitgedeeld. Daarnaast hebben we ook nog een cheque van € 3000 uitgereikt. Deze opbrengst gaat deze keer naar het Zeldzame Ziekten Fonds, waar het besteed zal worden aan CVID (Common Variable Immunodeficiency Disorder). Een zeldzame ziekte die een slecht functionerend afweersysteem veroorzaakt, waardoor patiënten lijden aan infecties zoals longontstekingen en darmontstekingen. We danken iedereen die zich hiervoor heeft ingezet en hieraan heeft bijgedragen!

Uiteraard wensen we je hele fijne dagen een goed uiteinde. Laten we van 2021 met zijn allen een topjaar maken. 

Deel dit bericht